Witam wszystkich! No to dzisiaj wielki progres wizualny Łapcie fotki. Bartolini - wygląda ta lampa na taką "minimini" XD ale ujdzie, jutro cykne Ci fotke i zadam pytanko do was.
Odświeżanie elementów i ramy:
Malowanie dyfa:
I fotki z jeszcze nie do końca skręconym tyłem:
-bez końcówki:
-z końcówką:
Plastikami zajmę się na końcu, więc proszę nie hejtować
I pytanko. Jaki olej polecacie, do ... nawet nie wiem do czego ...tam gdzie jest 750ml Oczekujcie kolejnych newsów itd. See ya!
Bartolini - Aaaa o przedni Taki kwadraciak do tego błotnika ale daje rade Jeszcze nie zakładałem tylko tak przykładałem Ulqloria - co ty, sam powiedział żeby tak zrobić XD Johnny - poczytam
Panowie pare pytanek
1. Jaki kolor kierownicy polecacie żeby ładnie pasowała - chrom, może taki oczojebny jakiś, złoty or something... Doradźcie coś.
2.Mocowanie tablicy:
I sposób: (który mnie nie zachęca ) -tablica na tym trójkącie od lampy: Minusy: -brak oświetlenia -zasłania kierunki -wygląda jak kupa...
II sposób ( dla mnie bomba ) -tablica zamocowana na przedłużkach które zrobie do blaszek gdzie kierunki, trójkąt od lampy ucięty. Minusy: -raczej brak Plusy: -nie zasłania kierunków -jakoś wygląda -możliwość zamontowania paska ledowego aby podświetlić tablice
Nad tablicą się pomyśli... Doradźcie coś z tą kierką See yaa!