Tutaj możesz pokazać czym i jak jeździsz!

Regulamin forum

Umieszczaj zdjęcia tak, aby posiadały miniaturkę. Jeżeli nie wiesz jak to zrobić - przejdź do poradnika.
Odpowiedz

KTM EXC 125 Factory Racing

01 kwie 2014, 20:36

Witam!
W niedzielę 30 marca stałem się posiadaczem tego oto cudeńka.
Obrazek

Dt to przy nim komarek :F

Re: KTM EXC 125 Factory Racing

01 kwie 2014, 21:00

To ten co tak zastanawiająco tanio stał jak na nicasil i świeżo po remoncie? Jak tam z silnikiem?

01 kwie 2014, 21:03

Cudeńko nie ma co, tylko pozazdrościć :) . Jakieś informacje, który rocznik, itp? :)

01 kwie 2014, 21:31

http://tablica.pl/oferta/ktm-exc-125-CI ... a3f110e974
To on, nie wiem czy tanio bo parę rzeczy trzeba zrobić i koleś zdał sobie z tego po prostu sprawę. Silnikowo zmierzyliśmy kompresję to daleko mu do remontu + dostałem fakturę na korbę, tłok i łożyska także raczej w porządku. Jeździł w zawodach i nie oszczędzał na silniku, zawiasie co nie zmienia faktu, że trzeba zamówić tą dokręcaną część ramy bo końcówka pęknięta. Na razie dałem do pospawania żeby pojeździć trochę. Mówił otwarcie np. "felgi mają różne kolory bo tylną połamałem". Ma parę fajnych dodatków typu niełamiąca klamka hamulca, dyfuzor FMF, osłona pod spód. Chłopak osiemnastoletni nim śmigał i kończy z moto bo się połamał kilka razy. Dał dodatkowo stojak, spodnie, koszulki, buzer, drugi komplet plastików, rękawiczki, buty Fox Pro Comp 5, olej. Generalnie wydaję mi się że się opłacało

01 kwie 2014, 21:49

Ja tam się nie znam na danych cenach, ale za 13,5 patyka to masza porządną 6-sete w Supermoto :o

01 kwie 2014, 21:52

Jak wrażenia po jeździe? Nie znudzi się szybko? Ile to chleje? Fajny kroz, żeby tylko sie nic nie sypnęło w silniku bo bida będzie.

01 kwie 2014, 21:57

jakub111 pisze: żeby tylko sie nic nie sypnęło w silniku bo bida będzie.

Jak ktoś kupuje moto za 13tyś to raczej powinno go stać na remont i ogólny serwis.
Co do moto to fajny, ale ja bym tyle kasy nie dał.

01 kwie 2014, 22:10

Ten motocykl to moje marzenie i tyle :D , jeśli robisz wszystko na czas to nie ma żądnych niespodzianek. Powiem szczerze że jest u mnie od 3 dni a jeździłem może 2h. Od razu rozebrałem i postanowiłem porobić to co trzeba. Jeśli chodzi o wrażenia to nie do opisania, pierwsze co powiedziałem jak na niego usiadłem to "Co on taki lekki?" Człowiek czuje się na nim jak na rowerze. A jeśli chodzi o moc to jest to po prostu petarda.

01 kwie 2014, 22:26

Marzenia są po to żeby je spełniać! Gratuluje i powodzenia w pracach :)

02 kwie 2014, 6:13

Czekam na filmik z udziałem tego cudeńka :)
Odpowiedz