Nie wiesz jaki motocykl wybrać? Zastanawiasz się który będzie odpowiedniejszy dla ciebie? Masz wątpliwości do motocykla z ogłoszenia? Na tym forum pomożemy odpowiedzieć Ci na tego typu pytania.
Te papiery nie są dla mnie zbyt ważne bo i tak chciałem wrzucić koła enduro i latać po lasach , ale chodzi mi bardziej o to jak oceniacie jej stan i czy nie jest zbyt droga jak na swój stan dzięki za odpowiedzi
No właśnie też tak myślę troche. A co można powiedzieć o osiągach tej haski? Bo w sumie szukałem trochę w necie i nie mogłem nic dokładnego znaleźć. Czy osiągi są podobne jak w dtr ? Może lepsze ? Czy ten silnik też jest wyposażony w zawór wydechowy ?
a jak z vmax ? też pewnie podobny ? Ogólnie to gość opuścił mi już na 4500 i mówi że jakbym przyjechał i chciał ją zabrać od razu to jeszcze by coś opuścił , to jak sądzicie ? warto ?
Raczej tak. Niektórzy mówią że vmax to 140 km/h.Jest delikatnie mocniejsza, moim zdaniem się nie opłaca,zwłaszcza bez papierów i coś za szybko chce ją upchnąć między ludzi ...
Po I szukaj. Po II szukaj. Po III na pewno podobny temat istnieje, więc szukaj.