Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
ode mnie:) i nie prawie nowa tylko nowa. https://www.youtube.com/watch?v=qtPPRu1zBsA tutaj masz mój filmik z czyszczenia gaźnika. jak chcesz to ci moge go wyczyścić ale to jutro. ale żeby go dobrze wyregulować potrzebna jest ta śrubka od regulacji obrotów której nie masz a skoro ci leci benzyna to najlepiej kupić użuwany gaźnik.
MalinaDt pisze:śrubka od regulacji obrotów której nie masz
dla czego nie napisałeś na samym początku że nie masz tej śrubki jak ty sobie wyobrażasz że mamy Ci pomóc powinieneś dostać bana za głupote i za zabieranie cennego czasu innych użytkowników tego forum
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie wkrecilem zwykła bo nie mam skad wziąść inna Moze wy macie jakies ?? A yamaha przestala przerywac po przeczyszczeniu ale jeszcze poaliwo cieknie bardzo wolno ale jednak cieknie z gaźnika i na rozgrzanym ciezko pali z kopa z popychu normalnie Moze to wina niewyregulowanego gaźnika