Tutaj pomożemy naprawić Twój sprzęt.

Regulamin forum

Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Odpowiedz

Re: Problemy z Yamaha przerywa :)

20 sie 2013, 23:37

To skoluje jakis weżyk i przypne i nalac do tego zbiorniczka tez plyn ??

21 sie 2013, 0:11

tak, masz na nim napisane max i minimum

21 sie 2013, 0:13

Jutro sie nia zajme :D

21 sie 2013, 13:31

pozycyzlem od kolegi prawie nowa

ode mnie:) i nie prawie nowa tylko nowa.
https://www.youtube.com/watch?v=qtPPRu1zBsA tutaj masz mój filmik z czyszczenia gaźnika. jak chcesz to ci moge go wyczyścić ale to jutro. ale żeby go dobrze wyregulować potrzebna jest ta śrubka od regulacji obrotów której nie masz a skoro ci leci benzyna to najlepiej kupić użuwany gaźnik.

21 sie 2013, 15:36

Dzis go przeczyscilem calego i filtr powietrza tez jeszcze skoluje benzyne i sprawdze co i jak :)

21 sie 2013, 21:36

MalinaDt pisze:śrubka od regulacji obrotów której nie masz

dla czego nie napisałeś na samym początku że nie masz tej śrubki jak ty sobie wyobrażasz że mamy Ci pomóc powinieneś dostać bana za głupote i za zabieranie cennego czasu innych użytkowników tego forum

21 sie 2013, 22:15

tzn. ma ale jakąś zwykłą ale lewego powietrza tamtędy napewno nie ciągnie.

22 sie 2013, 9:11

To w końcu ma czy nie ma ?

Jeżeli śrubka jest nieoryginalna to skąd masz pewność że nie ciągnie lewego powietrza ?

22 sie 2013, 12:54

Na silikon może włożona :F

22 sie 2013, 21:40

Nie wkrecilem zwykła bo nie mam skad wziąść inna :D Moze wy macie jakies ?? A yamaha przestala przerywac po przeczyszczeniu ale jeszcze poaliwo cieknie bardzo wolno ale jednak cieknie z gaźnika i na rozgrzanym ciezko pali z kopa z popychu normalnie :) Moze to wina niewyregulowanego gaźnika :D
Odpowiedz