Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
po co wyginacie tą blaszkę od pływaka przecież ona jest ustawiona perfekcyjnie przez fabrykę i nie ma prawa sama się przestawić
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Tak ale wcześniej miałem wyciek i myślałem że ktoś dlubal i za dużo nalewa do komory plywakowej. Jakieś pomysły macie co może być nie tak ? Blaszka juz jest po staremu. Jutro kupię świece bo trochę okopcona.
-- 05 wrz 2016, 11:30 --
Ta miedziana od składu wykrecilem dwa i pół obrotu i ta od wolnych wtedy próbowałem i wkrecac i wykrecac ale nic się nie działo.
Po lewej stronie mam małą śrubkę (wkłada się głębiej srubokret i wykręca) póżniej głowna dysza a pózniej mam dziure od zaworka iglicowego nie wiem czy tak to ma byc.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
no nie masz gniazda blaszki i śrubki do przykrecenia gniazda
gniazdo wchodzi na wcisk a zabezpiecza go blaszka przykrecana obok gniazda