Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
w sachsie zx 125(silnik dt) był któryś w/w montowany fabrycznie pogrzeb w googlach to znajdziesz oznaczemia
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Z tych gaźników które przedstawiłem to doczytałem się że warto zakupić model VHST od PHBH, nic się nie doczytałem na temat dysz, będę musiał pojeździć na oryginalnych i ewentualnie podmieniać na inne patrzeć co się dzieje. Liczyłem na to że ktoś tutaj na forum miał doświadczenie z tymi gaźnikami. Oby tylko wymiana gaźnika przyniosła efekt bo się chyba zastrzele moto uziemione prawie od 3 miesięcy i 1,5 tys.. juz wjebane w naprawy.... masakra...