damianksiazek9 pisze:Fajnie że są w Polsce ludzie którzy dbają o sprzęty. Bardzo ładnie to wyszło, od siebie proponował bym rejke pod bardziej agresywnym kątem ( do góry oczywiście) bo moto wygląda wtedy dużo fajniej

Lusterka zamontowane, zaopatrzyłem się również w nowy bajer jakim jest wiatraczek 

Yamaha już jeździ wyjechała w czwartek, niestety przednia obręcz jak stwierdził mechanik który centrował jest za bardzo pogięta i mimo centry będzie bić i też tak jest. Powyżej 60km/h jest jak na taczce
Na razie polatam, a później zobaczę. Do zamontowania została mi jeszcze tarcz, ponieważ nie miałem odpowiednich śrubek. Niestety mam też pewien pewien problem, który był już jak kupiłem DT, otóż gdy jadę prosto to muszę kierownice trzymać trochę skręconą na prawo i zastanawiam się jak to przestawić, kierownica jest na 100 % chyba że fabrycznie krzywa
. Na półce też nie ma jak bo jak lagi wejdą to inaczej nie pasuje, da się na tym spokojnie jeździć, ale troszkę mnie to irytuje 

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość