Regulamin forum
Przy dodawaniu tematu wybierz odpowiedni prefiks z listy. Pamiętaj aby w opisie twojego problemu podać dokładny model motocykla wraz z jego rocznikiem, np. Yamaha DT 125 LC2 1988. Postaraj się opisać wszystko dokładnie i szczegółowo, to bardzo ułatwi innym użytkownikom udzielić konkretnej odpowiedzi.
Zdjąłem dzisiaj cylek i moim oczom ukazało się to : http://pokazywarka.pl/7yt08p/ . Co o tym powiecie ? Tłok do wyjebania .A co z cylkiem ? Nadaję się jeszcze do czegoś ? Czy muszę oddać do honowania ,ewentualnie gdzie kupię nowy w dobrej cenie ? Kolejne pytanie brzmi jaki kolor powinien mieć olej silnikowy ?
trzeba pomierzyć cylinder oddać do szlifu i tłok meteor
Ostatnio zmieniony 24 mar 2015, 19:12 przez cedec1, łącznie zmieniany 1 raz
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Nie pomagam na PW masz pytanie to pisz w wątku.Na forum nie jesteś sam wiele ludzi ma podobne problemy i lepiej dla nich jak znajdą pomoc przeszukując forum.
Ktoś mi powie skąd wziął się olej w płynie chłodniczym ? Bo spuściłem olej z silnika i nie było tam śladu płynu chłodniczego .Bo tak wpadłem na to jak siedziałem i gapiłem się na moto ... I zastanawia mnie to bardzo.